Vliegtickets

De tarieven op deze website zijn zonder de vliegreis. Dat is handig bij het opbouwen van uw ideale reis op maat. Bij vliegtickets vermelden wij indicatieprijzen: wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt. Ook vindt u bij de prijzen de tarieven van extra opties, de mogelijke reisdatums en de annuleringsvoorwaarden.

Vluchten

Polyplan Reizen werkt samen met diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen. Griekse bestemmingen worden dagelijks aangevlogen door KLM, Olympic Air, Air Berlin en Aegean Airlines. Ook maken wij volop gebruik van Transavia, dat een uitgebreid bestemmingennetwerk heeft in Griekenland.

U kunt bij ons ook tegen aantrekkelijke tarieven losse vliegtickets bestellen. Dat geldt tevens voor de volgende charterbestemmingen van Transavia: Thessaloníki, Mýkonos, Santoríni, Kreta (Heraklion en Chaniá), Préveza (Lefkas), Corfu, Kalamáta, Zákynthos, Skiáthos, Kavála en Kefaloniá.

Wij brengen geen aparte tarieven voor uw koffer in rekening en de (wijzigings)voorwaarden zijn flexibel. Ook profiteert u volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen.

Vliegtickets Athene reserveren

Voor de voordeligste vliegtickets Athene gaat u naar Polyplan Reizen Vliegticket Athene.

Foto's